VAD VI GÖR

Unbakery är ditt alternativ till det klassiska fikat. Vi har ett motto: Alla ska kunna fika varje dag och bara må bra av det! Dina gäster förtjänar att njuta varje dag. Och de förtjänar att må bra – idag, imorgon och resten livet.

Trots att vårt land genomgått en riktig hälsoboom är det fortfarande väldigt svårt att hitta näringsrika bakverk och desserter. Det vill vi på Unbakery ändra på.

Vår vision är att alla ska kunna äta och fika riktigt gott varje dag– och samtidigt må riktigt bra av det. Därför byter vi ut det vita, raffinerade sockret mot bär, dadlar och frukt i våra bakverk. Och därför använder vi nötter och fröer istället för mjöl och vegetabiliska oljor istället för mejeriprodukter. Det blir ju så mycket bättre för kroppen. Och dessutom ofta mycket, mycket godare.

HUR VI STARTADE

På Unbakery lägger vi ner oerhört mycket tid och kärlek i allt vi gör. Vårt mål är att få ännu fler att upptäcka våra hälsosamma fika och vi provar, smakar och experimenterar ständigt fram nya tårtor och recept.

Ända sedan vår grundare Malin Hernström började baka våra första RAW food tårtor i Skogås strax söder utanför Stockholm, har vi haft en fast övertygelse om att det finns ett stort behov av bättre, roligare, nyare och godare fikaalternativ. Och denna magkänsla har visat sig vara mer än rätt. På kort tid har vi lyckats komma in med våra tårtor och bakverk på flera av Stockholms främsta caféer, hotell, gym och matbutiker. Vi har dessutom byggt en stor följarskara på sociala medier och nu öppnar vi vårt första egna café i Hornstull i Stockholm.

Som du kanske märker brinner vi för vad vi gör och vi svävar inte på målet: att sprida det goda alternativet till onyttigt fika, och göra det till varje fikasugen person och till varje café i Sverige. För oss – med en livslång relation till träning, näring och god mat – är det inte bara ett intresse, utan en övertygelse om att det goda inte ska stå tillbaka för det hållbara. Vi har redan visat att det går. Och detta är bara början på vår resa.

Varmt välkommen till Unbakery.